Agenda

Dag van de Mantelzorger

Dag van de Mantelzorger

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorger. Dit is hét moment om mantelzorgers in uw omgeving een hart onder de riem te steken.

Als Beroepsvereniging van de MantelZorgMakelaars hebben wij gemeend iets speciaals te moeten doen. Wij doen dit met een lied.

Er is op verzoek van de BMZM speciaal voor deze dag een lied gemaakt door Toine Thomassen. Hij is een lokale artiest en liedjesschrijver in Brabant. Het lied met de passende titel ‘Mantelzorger’ geeft klank en geluid aan de dagelijkse liefdevolle zorg die mantelzorgers bieden, maar ook aan de frustratie en strijd die veel mantelzorgers soms moeten doorstaan. Het lied is bedoeld als een hart onder de riem voor iedere mantelzorger in Nederland. Zij kunnen niet opgeven en vechten gewoon door! De Mantelzorgmakelaar staat naast en vecht met hen mee!

Het lied is voorzien van een passende video en kan worden beluisterd en gedownload via een link naar YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=EfghEvr0S0U 

of op spotify : https://open.spotify.com/artist/44gEceI0gIyyfsSVUi5Hvp 

Onze oproep is om dit lied zo breed mogelijk te delen, zodat we zoveel mogelijk mantelzorgers bereiken op de Dag van de Mantelzorger. Dit kan uiteraard via uw eigen socials, maar ook via de lokale/regionale radio of tv-station, via huisartspraktijken, zorg verlenende instanties en/of andere zorgprofessionals in uw eigen omgeving. Vraag iedereen meteen ook om een duimpje omhoog te plaatsen op YouTube zodat dit lied de aandacht krijgt die het in onze ogen meer dan verdient!