Agenda

Bestuur

De BMZM is de beroepsvereniging van mantelzorgmakelaars waarin leden en bestuur nauw samen werken.

Het secretariaat is te bereiken via E:
Het bestuur van de BMZM wordt gevormd door:


Foto van Toon Wijst van der
Toon , van der Wijst

Voorzitter

Mijn naam is Toon van der Wijst.

Ik geloof in de eigen regie die mensen in hun leven kunnen hebben, of het nu om werken gaat of om zorg. Ook vind ik eigen regie belangrijk als er support nodig is in een bepaalde fase in het leven, of zelfs als continu support in de nabijheid moet zijn.
Tegenvallers maken onderdeel uit van het leven, maar zíjn niet het leven. Professionele support en sociale support moeten worden aangeboden vanuit het besef dat alle mensen gelijkwaardig zijn.

Bij de tweede oproep voor bestuursleden heb ik gereageerd. Na een paar eerlijke gesprekken over de BMZM was ik meer gemotiveerd dan voorafgaand aan deze gesprekken. Er ligt veel werk en er is veel werk gedaan. De opdracht is om dat werk te verzilveren. Ik wil daar samen met de andere bestuursleden en de leden mee aan de slag. Mijn werkwijze laat zich duiden door: ‘een doel zonder plan is een wens’. Dus op naar het maken van plannen!

Foto van Priscilla Miedema
Priscilla Miedema

Bestuurslid

Mijn naam is Priscilla Miedema en ik ben 31 jaar oud. Ik ben inmiddels 3,5 jaar werkzaam als mantelzorgmakelaar waarvan 3 jaar in mijn eigen onderneming.
Ik vind het belangrijk om mee te kijken wat er nog wel kan, en te denken in mogelijkheden. Het zorgen zit in mijn bloed, ik word er heel blij van. Echt het verschil kunnen maken voor iemand, vind ik erg mooi om te doen.

Waarom wil ik bestuurslid worden?
Om mee te denken hoe we het beroep bekender kunnen krijgen. Zodat binnen enkele tijd iedereen ons mooiste beroep kent, en ernaar verwijst. Meedenken in opties.
Op social media ben ik erg actief om ons beroep te promoten, en ik hoop dat te mogen doen voor de BMZM. Ik zal mijn uiterste best doen en mij inzetten voor de BMZM.
Ook goede ideeën? Denk vooral met ons mee, of benader ons

Het bestuur wordt ondersteund door diverse commissies:

  • Commissie Opleiding & Accreditatie
  • Commissie Intervisie
  • Commissie Zorgverzekeringen
  • Commissie Nieuwsbrief