Agenda

Bestuur

De BMZM is de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars waarin leden en bestuur nauw samen werken.

Het secretariaat is te bereiken via E:
Het bestuur van de BMZM wordt gevormd door:


Foto van Toon Wijst van der
Toon , van der Wijst

Voorzitter

Mijn naam is Toon van der Wijst.

Ik geloof in de eigen regie die mensen in hun leven kunnen hebben, of het nu om werken gaat of om zorg. Ook vind ik eigen regie belangrijk als er support nodig is in een bepaalde fase in het leven, of zelfs als continu support in de nabijheid moet zijn.
Tegenvallers maken onderdeel uit van het leven, maar zíjn niet het leven. Professionele support en sociale support moeten worden aangeboden vanuit het besef dat alle mensen gelijkwaardig zijn.

Bij de tweede oproep voor bestuursleden heb ik gereageerd. Na een paar eerlijke gesprekken over de BMZM was ik meer gemotiveerd dan voorafgaand aan deze gesprekken. Er ligt veel werk en er is veel werk gedaan. De opdracht is om dat werk te verzilveren. Ik wil daar samen met de andere bestuursleden en de leden mee aan de slag. Mijn werkwijze laat zich duiden door: ‘een doel zonder plan is een wens’. Dus op naar het maken van plannen!

Foto van Rita Brink van den
Rita , van den Brink

Bestuurslid

Mijn naam is Rita van den Brink, getrouwd en moeder van twee studerende kinderen.

Tijdens mijn studie voor Mantelzorgmakelaar en Onafhankelijk Clientondersteuner, welke ik met enorm veel plezier en gretigheid heb gevolgd, vielen er puzzelstukjes in elkaar van jarenlange ervaring, betrokkenheid en opgedane kennis.

Op het moment doe ik werkervaring op bij de Gemeente Tilburg en bij een ervaren Mantelzorgmakelaar en Clientondersteuner waarbij ik de combinatie van mijn kennis en kunde in de praktijk kan uitvoeren en zie ik het als een opstapplaats voordat ik als zelfstandige aan de slag ga.

Ik ga als bestuurslid van BMZM van toegevoegde waarde van dienst zijn door mijn ruime ervaring in ondernemerschap, frisse kijk en creatieve ideeën. Mijn doel is om een bijdrage te leveren in het doen laten welslagen van alle plannen die al grotendeels klaarliggen en mezelf in te zetten op alle fronten voor de erkenning en herkenning van de Mantelzorgmakelaar in zijn mooie vak.

Het bestuur wordt ondersteund door diverse commissies:

  • Commissie Opleiding & Accreditatie
  • Commissie Intervisie
  • Commissie Zorgverzekeringen
  • Commissie Nieuwsbrief