Bestuur

De BMZM is de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars waarin leden en bestuur nauw samen werken.

Het secretariaat is te bereiken via E:
Het bestuur van de BMZM wordt gevormd door:

Foto van Monique Groote de
Monique , de Groote

Bestuurslid

“Mijn naam is Monique de Groote, zelfstandig mantelzorgmakelaar en moeder van een volwassen dochter met een spierdystrofie, die bezig is met het afronden van haar Master. Ik ben post-hbo opgeleid tot mantelzorgmakelaar aan de Hogeschool Rotterdam en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mantelzorgmakelaars.
Mijn passie voor netwerken en verbinden begon tijdens mijn werkzaamheden in de PR en kwam daarna van pas bij het regelen van zaken die instanties niet voor elkaar kregen, zoals zorg op onmogelijke tijden en maatwerk. Mede hierdoor weet ik dat ik daadkracht en doorzettingsvermogen bezit, goed kan plannen en gemakkelijk kan samenwerken met officiële instanties.
Deze ervaringen kan ik goed gebruiken om een succes te maken van mijn bestuursfunctie bij de BMZM. Mijn doel is om er samen voor te zorgen dat de BMZM een begrip wordt in het mantelzorgspeelveld en daarbuiten.
Ik interesseer me voor alles wat te maken heeft met mantelzorg en de onderzoeken daarover. Hierover brainstormen met anderen is iets wat mij erg enthousiast maakt. Ik vind het dan ook erg leuk om als bestuurder van de beroepsvereniging intensief met de positie van de BMZM en het beroep Mantelzorgmakelaar bezig te zijn en onze vereniging op de kaart te zetten.”

Het bestuur wordt ondersteund door diverse commissies:

  • Commissie Opleiding & Accreditatie
  • Commissie Intervisie
  • Commissie Zorgverzekeringen
  • Commissie Nieuwsbrief