Agenda

Opleidingen

De mantelzorgmakelaar biedt als professionele dienstverlener primair de (overbelaste) mantelzorger/zorgvrager ondersteuning bij de regie over diens individuele situatie.
Vereiste vooropleiding: minimaal HBO

Om Mantelzorgmakelaar te worden kun je een opleiding volgen bij een van onderstaande instituten:

 

STOC is met prominente partners een intensieve samenwerking aangegaan om passende oplossingen te kunnen bieden voor de professional op het gebied van mantelzorgondersteuning. Zo zijn visie, kennis en ervaring van deze organisaties op het gebied van mantelzorgmakelaarschap samengevoegd in ons opleidingshuis.
Ga voor meer informatie naar: STOC

 

PostMD opleidingen biedt twee verschillende opleidingen aan: een online opleiding mantelzorgmakelaar nieuwe stijl en een nieuwe gecombineerde opleiding tot mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner. Beide beroepen hebben overlap maar kennen daarnaast ook elk een andere klantpopulatie en daardoor een andere uitgangspositie.
Ga voor meer informatie naar: PostMDopleidingen

 

Auxilium Academy is er exclusief voor mantelzorgmakelaars. Met onze kernwaarden kwaliteit, professionaliteit, integriteit en betrokkenheid dragen wij bij aan het succes van mantelzorgmakelaars.
Wij zijn mensen uit de praktijk, weten wat het is om mantelzorgers en zorgvragers te ondersteunen en hebben passie voor trainen en opleiden.
Onze naam geeft weer waar wij voor staan. Auxilium betekent ondersteuning en Academy een plek om te leren. Dat is precies wat wij doen: wij ondersteunen in de professionele- en persoonlijke ontwikkeling van nieuwe en bestaande mantelzorgmakelaars. Dit doen wij door een leeromgeving te creëren waarbinnen studenten, docenten en alle betrokken partijen van elkaar leren. 
Ga voor meer informatie naar: Auxilium Academy